VELKOMMEN TIL DERMALOUNGE

Klinikken tilbyder alt i Permanent Makeup, Ansigtsbehandlinger,  HIFU behandlinger, Mesoterapi, Skinbooster- og needling-behandlinger, hårfjerning,   dags-/festmakeup, farve/ret af bryn/vipper, og alle typer af voksbehandlinger - og vi har kræset om produktvalget og benytter blandt andet ALDERMA  i vores behandlinger.

Follow Us

 

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

(C) Copyright 2016-2020 DERMALOUNGE v/Jeanette Albertsen

 DERMALOUNGE v/JEANETTE ALBERTSEN

 

Jeanette er ejer og indehaver af DERMALOUNGE  - vores 2 eksklusive hudplejeklinikker

i København (Østerbro) og Skønhedshuset i Næstved, hvor der er høj fokus på alle genrer af

skønheds- og kropspleje som et kvalitetshåndværk.

Begge klinikker huser selvstændige behandlere indenfor hver deres stærke felt - dvs. vi har

simpelthen  samlet'best in class' under samme tag. Og vi er hele tiden på udkig efter nye, dygtige 

og spændende samarbejdspartnere.

Jeanette selv er Aut. Cidesco - og Lægecertificeret Alternativ kosmetolog, samtidig med hun

er Mastertrainer i Permanent Makeup, med egne uddannelsessteder. Hun har en meget bred erfaring

fra  både kosmetologens og makeuppens verden. I hendes erfarne hænder kan du trygt overlade din skønhed og dine ansigts- og

kropsbehandlinger. Hendes skarpe øje, sikre hænder og store viden om faget kombinerer hun til glæde for dig som kunde.

Gennem de sidste mange år har hun løbende dygtiggjort sig fagligt, taget kurser og tillægsuddannelser - og sætter en ære i at følge med på alle områder, levere kvalitetsbehandlinger, være forbillede som Mastertrainer i Permanent Makeup, og tillige altid være en god repræsentant for vores fag.

I 2020 blev jeanette Albertsen mastertrainer for purebeau danmark og sverige, og varetager nu al uddannelse i permanent makeup for dem, i både danmark og sverige.Purebeau pigmenter og maskiner til permanent makeup sælges også ifm vores kurser.

Jeanette brænder for faget og fagets berettigelse i DK, og bruger gerne sin mangeårige baggrund fra diverse ledelsesposter i det danske erhvervliv, til at sætte spot og fokus på håndværket. Hun er fortaler for sit fag, og nationale tiltag i branchen, og hendes ledelseserfaring er med til at sætte fokus, driv- og handlekraft bag nye initiativer i branchen. 

Hendes virke som Mikropigmentist (Permanent Makeup), startede ud med uddannelse i USA, hos en af verdens bedste Mikropigmentister - hvor hun stadig årligt deltager i flere bootcamps, for hele tiden at have opdateret sin viden om nyeste metoder, farver og nåletyper. Din garanti for høj kvalitet. I USA er de milevidt foran os i DK - og den viden har hun bragt hertil, og udfører i praksis i klinikkerne og i de udbudte uddannelser, i sit virke som Mastertrainer.

Jeanette hjælper alle typer af kvinder med at blive den smukkeste udgave af dem selv, med både hudpleje og permanent makeup - herunder også kvinder, som pga. sygdom har mistet alt hår (varigt eller midlertidigt), og ønsker at få optegnet bryn og/eller eyeliner og læber. Arcamouflage er også et af hendes specialer (hvor fx hvide ar i ansigtet, farvelægges i hudens tone, og dermed er mindre synlige).

Gennem de sidste 9 år er Jeanette blevet en af DK's mest efterspurgte Micropigmentister, og har mange kendte personligheder i sit kundekartotek.

Som Mastertrainer i Permanent Makeup har hun den klare målsætning, at uddanne nogle af DK's bedste artister, som har styr på grundprincipperne, har tegnefærdighederne i orden og de nye artister kan bestride deres værktøj og faget til perfektion. så de lever op til den kendte Dermalounge-kvalitet.

Også erfarne Mikropigmentister tager efteruddannelse hos Jeanette, for at blive opdateret på nyeste trends og teknikker.

Jeanette er en ildsjæl og brænder for sit fag, og lever netop efter filosofien: 'At gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv' - i alle situationer, uanset hvilke skønhedsopgaver og problemområder du måtte ønske hendes hjælp til.

Velkommen til.....:-)