top of page

 DERMALOUNGE v/JEANETTE ALBERTSEN

Jeanette er ejer og indehaver af DERMALOUNGE  - vores 2 eksklusive

hudplejeklinikker i København (Østerbro) og Skønhedshuset i Næstved,

hvor der er høj fokus på alle genrer af skønheds- og kropspleje som

et kvalitetshåndværk.

Begge klinikker huser selvstændige behandlere indenfor hver deres

stærke felt - dvs. vi har simpelthen  samlet'best in class' under

samme tag. Og vi er hele tiden på udkig efter nye, dygtige og

spændende samarbejdspartnere.

Jeanette selv er Aut. Cidesco - og Lægecertificeret Alternativ

kosmetolog, samtidig med hun forhåndværende Mastertrainer i Permanent

Makeup. Hun har en meget bred  erfaring fra  både kosmetologens og

makeuppens verden. I hendes erfarne hænder kan du trygt overlade din

skønhed og dine ansigts- og kropsbehandlinger. Hendes skarpe øje, sikre hænder og store viden om faget kombinerer hun til glæde for dig som kunde.

Gennem de sidste mange år har hun løbende dygtiggjort sig fagligt, taget kurser og tillægsuddannelser - og sætter en ære i at følge med på alle områder, levere kvalitetsbehandlinger,  altid være en god repræsentant for det fag hun mestrer.

I 2020 fik Jeanette Albertsen ansvaret for de kunde-præsentationer af ALNORDICs professionelle maskin-portefølje til den kosmetiske branche.. Alnordic Group har showroom i klinikken i Næstved. 

Jeanette brænder for branchen, og bruger gerne sin mangeårige baggrund fra diverse ledelsesposter i det danske erhvervsliv, til at sætte spot og fokus på håndværket. Hendes ledelseserfaring er med til at sætte fokus, driv- og handlekraft bag nye initiativer i branchen. 

Hendes virke som Mikropigmentist (Permanent Makeup), startede ud med uddannelsesforløbet ud i USA, hos en af verdens bedste Mikropigmentister - hvor hun jævnligt deltager i bootcamps, for hele tiden at have opdateret sin viden om nyeste metoder, farver og nåletyper. Din garanti for høj kvalitet. I USA er de milevidt foran os i DK - og den viden har hun bragt hertil, og udfører i praksis i klinikkerne, til glæde for hendes mange kunder.

Jeanette hjælper alle typer af kvinder med at blive den smukkeste udgave af dem selv, med både hudpleje og permanent makeup - herunder også kvinder, som pga. sygdom har mistet alt hår (varigt eller midlertidigt), og ønsker at få optegnet bryn og/eller eyeliner og læber. Arcamouflage er også et af hendes specialer (hvor fx hvide ar i ansigtet, farvelægges i hudens tone, og dermed er mindre synlige).

Gennem de sidste 15 år er Jeanette blevet en af DK's mest efterspurgte Micropigmentister, og har mange kendte personligheder i sit kundekartotek.

Jeanette er en ildsjæl og brænder for sit fag, og lever netop efter filosofien: 'At gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv' - i alle situationer, uanset hvilke skønhedsopgaver og problemområder du måtte ønske hendes hjælp til.

Velkommen til.....:-)

bottom of page