top of page

Skinbooster / Microlifting / AldermaPen
(Specialbehandlinger udført med maskinelt udstyr)

Microlifting er needling - en effektivt behandling til at forbedre ar, rynker og fine linjer i ansigtet - en suveræn antiage-behandling, som forfiner og udglatter hudstrukturen og giver perfekt glød pga den effektive hudfornyelse.

Ar og strækmærker, store porer og hyperpigmentering minimeres markant, ved denne behandlingstype. Efter 1 behandling, ser du en forskel - og vælger du flere med ca. 3-4 ugers mellemrum, ser du mærkbare og tydelige forbedringer i din hudstruktur.

Det er din krops egen regenerering og collagenproduktion, der bliver sat i gang ved denne behandling.

Hvordan virker Skinbooster /Microlifting / AldermaPen

Needling virker ved at, der laves mikroskopiske små huller I huden, der efter endt opheling giver en dyb og ensartet opstramning i hudens bindevævsdel.

Dette sker ved at den teknologiske maskine, som er udstyret med en lille fin nåleplade, laver mikroskopiske lodrette huller igennem hudoverfladen til en dybde fra 0,25mm til 1,5mm.

Hudens bindevævsreaktion vil naturligt være, at lukke hullerne ved ny vækst af collagen og cellefornyelse. Dette fordrer opstramning og udglatning af hudoverfladen.

Samtidig med at man laver en 'mekanisk skade på huden', tilfører man en serum som består af antioxidanter og ren hyaluronsyre. Desuden tilføres vitaminer og mineraler, som specifikt er målrettet dine problemområder på netop din hud.

Dermed bliver behandlingen rettet mod dine specifikke behov.

Vi anbefaler 2-4 behandlinger med omkring 3-4 uger imellem - men blot 1 enkelt behandling vil gi' dig en hudforskel, som blot intensiveres i effekt, hvis der tilvælges flere behandlinger i et forløb.

Vi råder dig naturligvis gerne, mht et forløb der passer maksimalt på netop dig.

Vi kører med INTRODUKTIONSPRISER i begge vores klinikker for denne behandlingstype:

1295,- pr behandling 

 

- i ansigtet

(Normalpris er 1995,-)

Ved kropsbehandlinger er prisen pr område, svarende til ca en håndsbredde. Der gives rabat ved flere, samtidige kropsbehandlinger.

Hvordan foregår behandling med Skinbooster / Mikrolifting / AldermaPen

Behandlingen bliver udført af en kosmetolog, som vil afrense og påføre en bedøvelsescreme i det område, der skal behandles.

Når huden er bedøvet tilstrækkeligt, vil behandlingen blive udført med en serum af forskellige virksomme stoffer, som kan sammensættes efter den enkeltes behov.

Efter behandlingen vil du få en beroligende og ophelende creme-maske på, som vil få huden til at slappe af og regenerere hurtigere.

Vi anbefaler som tillæg til denne behandling Dermalounge Beautylight, for optimal grundlag for heling og regenering af huden (+ 95,-)

Efter behandlingen er udført...

Du vil være rød, hævet og øm i det behandlede område (som en moderat solskoldning). Dette vil normalt fortage sig efter et par dage.

Vi anbefaler ikke at du træner, går i sauna eller tager lange varme bade efterfølgende.

 Der må ikke bruges nogle former for makeup det følgende døgn, for at huden kan få optimal ro til opheling.

Hvis du er plaget af herpesvirus vil vi anbefale en forbyggende kur ca. 3 dage inden behandling.

Hvem egner sig IKKE til behandling
med Skinbooster / Microlifting/ Aldermapen

Klienter som får medicinsk behandling med blodfortyndende medicin, er ikke egnet til denne behandling, eller klienter med nedsat immunforsvar.

Du kan ikke få behandling hvis du er gravid eller ammende, eller har infektion I det område som skal behandles.

Behandlingen udføres heller ikke hvis man har hypertrofisk hud eller er keloid ardanner.

bottom of page