Vedr Corona

Begge klinikker er åbne igen efter DK's tvangslukkede ifm Corona-situtionen - og vi har stadig sat begrænsninger på antallet af kunder pr dag og endvidere ekstra tid til afspritning mellme hver kunde.

Vores forholdsregler er:

Der må maks være 1 kunde pr behandler i klinikken ad gangen.

Kommer du meget før din bookede tid,  beder vi dig vente udenfor, indtil vi henter dig ind.

Alle kunder skal spritte hænder, så snart de træder ind i klinikken - og i øvrigt overholde de krav myndighederne har opstillet for vores branche (test, coronapas mv).

Vi accepterer selvfølgelig hvis du er fritaget for at bruge mundbind.

Kom venligst uden gæster og børn.

Vi er ekstra hys med rengøringen, og afspritter alle berøringsoverflader efter hver kunde.

Vi benytter mundbind/handsker og briller under behandlinger.

Brikse er monteret med plasticovertræk, og vi benytter engangsudstyr, hvor det er muligt.

Vi passer på dig og os!!!!

________OOO__________

DERMALOUNGE TILBYDER IKKE FLERE KURSER I PERMANENT MAKEUP.

Vi har ikke startet nye Dermalounge-kursister i Permanent Makeup op siden medio 2020, og stopper helt med ALLE forløb ved udgangen af juni 2021.

 

Vi afholder IKKE flere dermalounge-certificeringer pga Corona-situationen i Danmark, men fastholder kravene om 25 godkendte modeller for de sidste af vores igangværende kursister, før vores Dermalounge-kursus kan betragtes som værende gennemført.

Det betyder, at kursisters 'hjemmetræning' hen mod de krævende 25 godkendte modeller, skal færdiggøres indenfor 6 måneder fra 1. opstartsdato (og for sidste hold senest inden udgangen af juni 2021).

Der er IKKE mulighed for at tilkøbe yderligere træning hos os efter 01.07.21, hvis du ikke har fået fuldført dit kursus/din hjemmetræning, og indsendt de krævede modelbilleder for dette., indenfor 6 måneder siden 1. kursusdag.

Vi ønsker vores kursister alt det bedste i fremtiden, og henviser til de nye regler for faget, som rammer alle i branchen - uanset erfaring - fra d. 01.07.2021.

Her skal du blandt andet sikre du får gennemført et hygiejnekursus, din klinik skal registreres i Sikkerhedsstyrelsen (årligt gebyr), og  du skal gennemføre fagkurser for at kunne praktisere fremover i Danmark, jvf de nye regler, som gælder fra henholdsvis 01.07, og 01.12.

Den nye bekendtgørelse, udstedt af Sundhedsministeriet, for fremtidige krav til PMU uddannelse i Danmark kan ses på Sundhedsstyrelsens Hjemmeside, i løbet af juni 2021.