November 2020:

DERMALOUNGE TILBYDER IKKE FLERE KURSER I PERMANENT MAKEUP.

Vi har ikke startet nye Dermalounge-kursister i Permanent Makeup op siden medio 2020, og stopper helt med ALLE forløb ved udgangen af juni 2021.

 

Vi afholder IKKE flere dermalounge-certificeringer pga Corona-situationen i Danmark, men fastholder kravene om 25 godkendte modeller for de sidste af vores igangværende kursister, før vores Dermalounge-kursus kan betragtes som værende gennemført.

Det betyder, at kursisters 'hjemmetræning' hen mod de krævende 25 godkendte modeller, skal færdiggøres indenfor 6 måneder fra 1. opstartsdato (og for sidste hold senest inden udgangen af juni 2021).

Der er IKKE mulighed for at tilkøbe yderligere træning hos os efter 01.07.21, hvis du ikke har fået fuldført dit kursus/din hjemmetræning, og indsendt de krævede modelbilleder for dette., indenfor 6 måneder siden 1. kursusdag.

Vi ønsker vores kursister alt det bedste i fremtiden, og henviser til de nye regler for faget, som rammer alle i branchen - uanset erfaring - fra d. 01.07.2021.

Her skal du blandt andet sikre du får gennemført et hygiejnekursus, din klinik skal registreres i Sikkerhedsstyrelsen (årligt gebyr), og  du skal gennemføre fagkurser for at kunne praktisere fremover i Danmark, jvf de nye regler.

Den nye bekendtgørelse, udstedt af Sundhedsministeriet, for fremtidige krav til PMU uddannelse i Danmark kan ses på Sundhedsstyrelsens Hjemmeside.