top of page

Epilering - permanent hårfjerning (med elektrolyse)

Epilering er permanent hårfjerning med et specielt elektrolyse-apparat, som ved hjælp af strøm nedbryder hårsækkens evne til at producere hår. 

Denne metode er faktisk markedets eneste, som sikrer at håret ikke kommer tilbage. ved fx. laserbehandlinger lægges hårsækken kun 'i dvale', og håret vil vokse tilbage efter et givent tidsrum.

Hårene fjernes med en tynd nål, der føres ned i hårsækken hvorefter der tilføres strøm.

De enkelte hår skal behandles i netop hårets vækstfase - og da vi ikke umiddelbart kan se, hvilken fase håret er i, skal du påregne flere behandlinger, med ca 14 dages mellemrum.

Denne metode er især velegnet til ansigtet (fx. hage, overlæbe, kinder og bryn) og fx. omkring brystvorter på kvinder, hvor de enkelte hår er uønsket. 

Permanent hårfjerning er for både mænd og kvinder.

 

En forundersøgelse er påkrævet disse typer af behandlinger (laser og epilering), hvor du informeres om selve behandlingen og de eventuelle risici. Du skal forvente en rødme/opheling i huden i længere tid hvor det enkelte hår har siddet (afhængig af den mængde strøm der er nødvendig for at fjerne netop din tykkelse på hårene) - men sædvanligvis kan det dækkes med fx makeup. Små bitte ar i hudoverfladen KAN forekomme (ses mest som små fordybninger hvor det enkelte hårstrå har siddet, a la en forstørret pore) - omend det ikke ses ofte. 

Behandlingerne udføres i intervaller af 10 minutter ad gangen.

electrolyse1.jpg

Priser pr behandling:

 599,-

bottom of page