IPL - avancerede ansigtsbehandlinger

for pigmentforandringer/solskader, karsprængninger, hudfornyelse osv.

IPL står for Intense Pulsed Light og hos Dermalounge behandler vi pigmentforandringer, der skyldes solskader og hormonforandringer, samt små røde karsprængninger og rødme i huden - og bruger i det hele taget IPL til generel hudfornyelse. Behandlingen 'rydder op' i de forandringer der kan komme i din hud, og vi genskaber dermed en mere ensartet overflade.

Vi anvender den bedste og nyeste teknologi inden for IPL, Beautyline IPL fra Alnordic, som er ekstrem effektiv og punktlig til disse behandlingstyper. Resultaterne er enestående, og taler for sig selv!

Vi er godkendt kosmetisk klinik, og vores behandlere er godkendt i autorisationsregistret i STPS - en sikkerhed for dig!

Priser:

Konsultation (lovpligtig) - GRATIS

Næse - 900,- 

Kinder - 1200,-

Enkelte kar - 600,- 

Kinder + næse - 1.600,- 

Hele ansigtet - 1.800,- 

Hals - 1200,-

Hænder - 1200,- 

Bryst - 1800,-

Hals + bryst - 2500,-

Til din konsultation (som er lovpligtig), sørger vi altid for at informere dig godt om behandlingstypen, afstemmer dine forventninger, sikrer dit samtykke til behandlingerne, og guider dig igennem på bedste vis. Her har du også rig mulighed for at stille spørgsmål, og få den afklaring om behandldingstypen du har brug for.

IPLdemo.jpg