top of page
Hvad du skal vide om Permanent Makeup (PMU)

Permanent Makeup er en semipermanent optening i huden,

hvor vi med vores værktøj optegner i huden bag hårene/hvor hårene

engang var.

Vi bevarer altid så meget af dine naturlige brynhår som muligt - og har du ingen hår, laver vi fx optegninger som efterligner dit naturlige bryn mest muligt.

Varigheden for en færdig og komplet optegning (som vil kræve 2-4 optegninger) er fra ca 2-7 år, med gradvis fading.

Din alder, hudkvalitet, belastning og farvevalg har betydning for hvor længe din optegning holder.

Du kan i samråd med din behandler vælge mellem mange forskellige typer af Permanent Makeup - og vi råder dig gerne hvis du er i tvivl.

Huden bliver inden behandlingen behandlet med lokalbedøvende midler, for at sikre en så behagelig behandling som mulig for dig. Du kan også med fordel bedøve dig hjemmefra, ca 1 time før din behandlingstid (brug fx Tapin eller Emla fra apoteket).

Din behandler laver en individuel opmåling på dig, og optegner forventet resultat med en blyant, som du godkender før vi starter.

Efter behandlingen, kan huden være en smule rød og lidt øm (men intet nævneværdigt), og optegningen vil være mere intensiv og markeret, end det endelige resultat vil være.

Efter endt heling  i overhuden (typisk 7-10 dage), vil den intensive optegning være faded en del, og du kan nu ane den 'rigtige farve', som optegningerne giver dig. 

Dog kan du allerede efter 3-4 dage, når de små sårskorper begynder at slippe, se at huden kan virke ret 'lys', idet der stadig er massiv heling i gang i overhuden.

Det endelig resultat af behandlingen kan du først se efter ca 3-4 uger, når helingen er komplet i både over- og underhud.

Bemærk, der skal 2-4 optegninger til, før din optegning er fuldendt, både mht form, tykkelse og farve-intensitet.

Alle kan få lavet permanent makeup i huden, og med det menes

alle ml. 18-XXX år- både mænd og kvinder - men ikke alle kan frit vælge mellem alle typer! De enkelte typer afhænger af din hudkvalitet.

Din behandler råder dig mht hvilken optegning der passer bedst til netop dig og din hudtype.

Når du skal vælge behandler, så husk på at faget er et ægte artist-fag - så vælg derfor din behandler ud fra de resultater vedkommende kan fremvise, og udfra hvad der tiltaler dig mest.

Ikke alle artister har samme stil - så det gælder helt klart om at finde den behandler som har den stil, som du syntes bedst om.

Ved Permanent Makeup bruger vi specielle pigmenter, som ikke er blivende i huden over tid, da de vil fade og bliver blegere, for til sidst helt at forsvinde.

En genoptegning er normalt at få ca hver 6.-12. måned, for at vedligeholde din optegning bedst muligt.

En genoptegning er altid billigere end nytegninger, hvis du allerede er kunde i Dermalounge. 

Nye kunder betaler altid nypris ved 1. behandling - uanset det er en genoptegning - men efterfølgende er de kunder i vores klinikker, og får dermed de efterfølgende behandlinger til genoptegningspriser.

Eneste undtagelse er, hvis optegningen er helt fadet væk - så kræver det at vi begynder helt forfra på optegningerne, og dermed vil prisen også være som en 1. optegning (se gældende priser HER).

En PMU-behandling har til hensigt at understrege dine egne træk

på bedste vis,

og fremhæve det gode i det du allerede selv har, ved

at gøre dine øjenbryn/øjne/læber så udtryksfulde som muligt.

Book en konsultation NU, og lad os fortælle, hvad vi kan gøre for netop dig....

Se alle muligheder og priser HER

bottom of page