V.I.P  Kursus/Basisuddannelse

Permanent Makeup (1-1 undervisning)

( Se HER hvad tidligere kursister siger om vores kurser )

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS:

Dermalounge v/ Mastertrainer Jeanette Albertsen tilbyder nu en af landets bedste grunduddannelser i Permanent Makeup,  for nye i faget, som KUN ønsker den bedste læring.

 

Vi træner på specialpapir, kunstskind, dukkehoveder og live-modeller.

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra træning med Jeanette, og tillægskurser, efter ønske og behov.

Du vælger selv hvilken maskine og pigmenter du ønsker at anskaffe dig efterfølgende - det blander vi os ikke i - men vi råder dig gerne! Alle kursusdage i vores klinik arbejder du på vores maskiner.

Alle kurser afsluttes med diplom når din certificering (eksamen) er opnået, den kan tilkøbes når du har haft et specifikt antal modeller igennem dine hænder. Forhør dig nærmere hos os omkring dette. 

OBS!!!

Der er rift om disse VIP-kurser, da de kun omhandler netop dig, bistået af din Mastertrainer. Pladserne er eftertragtede - og ALLE kurser aftales individuelt, dvs datoer er således ikke faste.

Forløbet kan arrangeres som 2-, 3- eller 4-dages, med et nærmere aftalt antal timer pr dag, afhængig af hvor mange dage DU ønsker.

Forvent du er klar til certificering i løbet af minimum 6 måneder, ved anbefalet træningsintensitet.
 

HVEM KAN DELTAGE:
Du kan mindst 18 år, og gerne være kosmetolog, makeupartist, sygeplejerske, frisør el.lign - men vigtigst af alt er at du har et brændende ønske om at skabe det perfekte grundlag, til at blive en af DK's bedste Mikropigmentister.

Mastertrainer Jeanette Albertsen, som er indehaver af Dermalounge, er på få år blevet en af DK's mest benyttede Mikropigmentister,  og hun har mange kendte personligheder i sit kundekartotek.  Hun er selv uddannet i USA af nogle af verdens bedste PMU-artister, og holder hele tiden sin viden ajour med masterclasses og seminar-sessions (fx hos Joyce Ciracuola/Linda Dixon, Rebecca Chung, Branco Babic, Wayne Chi,  Rose Marie Beauchemin mm) og øvrig 1-1 træning rundt omkring i verden med andre førende mikropigmentister i branchen.


Hun vil sikre, at du lærer håndværkets grundteknikker, og du får al den nødvendige teoretiske viden, og ikke mindst de mest brugbare metoder, for at sikre perfekte optegninger på dine egne kunder.
 

VORES MÅL MED DIG:
Målet er, at vi i Dermalounge er med til at gi' dig grundlaget for at blive en af DK's bedste mikropigmentister i fremtiden.

 Markedet i DK er FYLDT af dårligt håndværk, pga ringe uddannelser/kurser i dette fag - og det vil Jeanette være med til at lave om på!!!!

NÆRMERE OPLYSNINGER OM VIP-BASISUDDANNELSEN (1-1 undervisning)

I PERMANENT MAKEUP:

Vi starter ud med at lære grundteknikker osv, over 2 meget intense (og lange) dage – fra ca kl. 9.00/10.00 – ca 18.00 hver dag.

Vælger du at lægge dit kursus over flere dage, forkortes timerne pr dag tilsvarende. 

KURSET INDEHOLDER:

Der trænes i 3D-/strå Øjenbryn (og herunder  også powderbrow/fuldfarve) og High Fashion Ombre bryn. Desuden lærer vi teknikken bag hybridbryn.

Ønsker du senere at lære eyeliner og læber, kan der tilkøbes som et tillægskursus.

Under hele kurset vil Mastertrainer Jeanette Albertsen ikke vige fra din side, og guide/vejlede/coache dig vel igennem alle faser af  dine model-behandlinger, så vi sætter ekstra spot på DIN håndtering, DIN læring og DIT arbejde.

Du lærer historien om mikropigmentering, forskellen på tatovering/mikropigmentering, om hudens opbygning, vi har dialog om bl.a. maskintyper, klientprofiler og -journaler, kontraindikationer, hygiejne, overordnet farvelære,  danske regler og krav, foto-dokumentation, kundernes information om aftercare, økonomi og forretningssetup.

Denne træning (teori og praktik) er GULD værd, og enorm lærerigt – og gør dig HELT klar til at øve videre derhjemme, på egen hånd. 

Du er IKKE færdiguddannet efter de første dages grundtræning/teori - men er klar til at dygtiggøre dig videre hjemme/i egen klinik, under billede-supervisering af din Mastertrainer.

Ekstra træninsdage kan tilkøbes efter behov.

Vi kræver 25 godkendte modeller fra din side, før du er klar til certificering. Egnede modeller til din hjemmetræning skaffer du selv, og du afholder også selv omkostninger til dine forbrugsmaterialer (nåle, pigmenter, handsker, vådservietter osv) når du træner hjemme, og arbejder også på din egen maskine, som du selv indkøber.

Men dette taler vi meget mere om på selve kurset.

Alle modeller der er behov for på vores  aftalte træningsdage i vores klinikker, sørger vi for, og afholder også omkostninger for.

MULIGE DATOER?

Alle kurser tilrettelægges med  helt eksklusivt og KUN med 1 deltager, så du får MAX udbytte og fuld fokus på indlæring.

Alle kurser-datoer aftales individuelt med de enkelte deltagere. Kontakt os for muligheder for netop DIG!

KURSUSSTED:

Dermalounge (Næstved).

Kurserne er inkl. forplejning og drikkelse i løbet af dagen.

Forbrugsvarer ifm behandlingerne i vores lokaliteter betales af Dermalounge, og du træner på vores maskiner, når du er hos os. 

DIPLOM

Gennemførelsesdiplom udstedes efter endt kursusforløb (når du har bestået din certificering).

PRIS:

Pris for grundkursus: 23.995,-

Du faktureres ad 2 omgange, 1. rate ved tilmelding er 2.500,- + moms for at sikre din plads, og anden rate er restbeløbet, som opkræves 6-8 uger før kursusstart.

Melder du til med mindre end 6 uger før kursusstart, opkræves du hele beløbet ifm tilmeldingen.

MULIGHED FOR FINANSIERING/AFBETALING?

Vi tilbyder finansiering for hele eller en del af beløbet inkl moms,  gennem vores samarbejdspartner SparXpres,

hvor du selv aftaler lånebeløb, antal måneder, afdrag osv direkte.

Søg direkte HER.

STØTTE OG SUPPORT EFTER KURSET?

I tiden efter dit kursus aftaler vi et feedback-forløb på dit eget billedemateriale, så du hele tiden får forbedret dine teknikker og få trænet dit øje for hvad den bedste optegning skal indeholde. Du kan til enhver tid tilkøbe ekstra træning, efter dit behov. 

CERTIFICERING / EKSAMEN

Eksamen/certificering kan tilkøbes op til 1 år efter din sidsste kursusdag hos os (2.900,-), når du har trænet hjemme har haft 25 livemodeller, med tilfredsstillende resultater, igennem dine hænder, og har tilstrækkelig billed-dokumentation (før/efter) for dette, som din Mastertrainer har godkendt.

Eksamen foregår i Dermalounge’s klinik i  Næstved.

 Til denne eksamen skal du egenhændigt udføre 1 PMU-behandling på en live-model som Dermalounge vælger. Certificeringen foregår indenfor en givet tidsramme og indeholder kvalitetskrav, som du selvfølgelig oplyses om i forbindelse med dit kursus.

 Du modtager skriftlig feedback for din præstation og dit resultat – og består du med tilfredsstillende resultat,  udsteder vi et Certifikat som Cert. Dermalounge Mikropigmentist.

 Består du ikke, har du mulighed for et ekstra forsøg (2.900,-), når du har haft yderligere 10 modeller med tilfredsstillende resultat (med billededokumentation før/efter) i egne hænder, i din egen klinik.

 Denne ekstra eksamen foregår ligeledes i en af Dermalounge’s klinikker.

.

TILLÆGSKURSER

Tillægskurser i Permanent Makeup fx:

* 'Microblading'

* 'Hybridbryn',

* 'High Fashion Ombrebryn'

* 'Avanceret Eyeliner',

* ’Læber’

* ’Farvemæssig rekonstruktion af brystvorter (på brystopererede kvinder)’ 

- kan tilkøbes for vores egne kursister, der har gennemgået vores grunduddannelse (1 dag pr emne).

Kontakt os for priser og datoer, eller læse mere HER

MULIGHED FOR FÆLLES ØVE-/TRÆNINGSDAGE

Fælles øve-/træningsdage tilbydes endvidere ad hoc til gamle elever. Vi finpudser teknikker, og deler viden indbyrdes - og netværker til alles fordel. Priser og dage for dette sammensættes efter behov - og foregår altid i vores klinikker i Kbh eller Næstved, og prisen oplyses når dagene er arrangeret. 

ANDRE KURSER

Andre kurser, f.eks. 'Come-on-over', som er for allerede uddannede mikropigmentister (uddannet andre steder), som ønsker at få fornyet inspiration, lære og nærstudere de teknikker VI benytter os af hos Dermalounge, kan tilrettelægges efter behov og på forespørgsel.

Pris for 'Come-on-over' er 11.000,- (1 dag), og der indgår arbejde på 2 live-modeller. 

Kontakt Dermalounge for flere oplysninger.

Alle priser er excl. Moms.

HVORDAN MELDER JEG TIL?

Tilmelding og flere oplysninger hos Dermalounge, direkte til Mastertrainer Jeanette Albertsen på klinikdermalounge@gmail.com eller

på tlf. 60782023.

VELKOMMEN TIL DERMALOUNGE

Vores klinikker tilbyder alt i Permanent Makeup, Uddannelser/Kurser i Permanent Makeup i vores uddannelsescenter, Avancerede ansigtsbehandlinger,  Permanent hårfjerning med SHR, Tattooremoval, Mesoterapi, Skinbooster- og Needling-behandlinger, Epilering,  Farve/ret af bryn/vipper, og alle typer af voksbehandlinger - og vi har kræset om produktvalget og benytter blandt andet ALDERMA  i vores behandlinger.

Follow Us

 

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

(C) Copyright 2016-2022 DERMALOUNGE v/Jeanette Albertsen