billed1.jpg

*** PRISFALD ***

Vi udbyder nu et helt nyt og billigere kursus i Permanent Makeup hos os i Dermalounge i - HIGH FASHION OMBRE bryn -.

Den nyeste type bryn, som pt er den mest populære type af bryn blandt kunderne, og som er en efterspurgt behandling.

Indhold:
Vi lærer på kurset al grundteknikken bag High Fashion Ombre bryn, flere forskellige tegneteknikker, teorien bag, viden om nåle og pigmenter, + hygiejne m.m - og vi giver også dig et konkret input til opbygning af din forretning, dialog om prisniveau, profilering osv.

På kursusdagene træner vi bl.a. på papir, skind, dukkehoveder og live-modeller, så du rustes bedst muligt til din videre træning.

Du træner på kursusdagene hos os på vores nyeste, digitale udstyr.


Hvornår:
26.-27. november 2019
eller
11.-12. januar 2020


Alle kursusdage fra 10-15, og det foregår i vores kursus-klinikfaciliteter i Næstved, tæt på offentlig transport, parkering lige udenfor mv.

Ekstra træningsdage kan tilkøbes hvis du ønsker det (både på hold eller som 1-1 VIP-undervisning). Kontakt os for nærmere oplysninger omkring dette.


Pris:
13.995,- (ex moms)
- eller som delbetaling (hele- eller dele af beløbet) fra
373,-
- (søg delbetaling her )

Vi kører altid med små, intensive hold, hvor al den grundlæggende træning og foregår som vekslen mellem teori og praktik - og vi har hele tiden max fokus og øje på kursisternes optimale indlæring, og på at få teknikkerne godt på plads.

Vi benytter IKKE VIDEO-VISNING i vores undervisning - men KUN direkte, nærværende undervisning og feedback.

Der er rift om de ledige pladser - så hurtig tilmelding er et must for at reservere DIN plads.

Kontakt Mastertrainer Jeanette Albertsen på tlf/SMS 60782023, for mere info, tilmelding, eller for en personlig snak om netop dine muligheder.

#basiccourse #nythold #flotterammer #grunduddannelsepmu #dygtigekursisterogsmukkeresultater #3dbrows #powder #highfashionombrebrow #dermalounge #dermalounge_dk #mastertrainer #jeanettealbertsen