** Klinik V.I.P **  

Basisuddannelse

Permanent Makeup i egen klinik

( Se HER hvad tidligere kursister siger om vores kurser )

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS:

Dermalounge v/ Mastertrainer Jeanette Albertsen tilbyder en af landets bedste grunduddannelser i Permanent Makeup,  for nye i faget, som KUN ønsker den bedste læring.

Kurset er inkl. alt nødvendigt udstyr til opstart i egen klinik, og der trænes på specialpapir, kunstskind, dukkehoveder og live-modeller. Dette kursus afholdes i din EGEN klinik - og vi kommer overalt i Danmark...

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra træning med Jeanette, og opfølgningskurser, efter ønske og behov.

Alle kurser afsluttes med diplom, når du er endeligt certificeret (eksamen). Certificering skal tilkøbes, når du har haft et specifikt antal modeller igennem dine hænder.

OBS!!! Der er rift om disse VIP-kurser, da de kun omhandler netop dig eller dem du tilmelder i egen klinik, og alle bliver bistået af din Mastertrainer. Pladserne er eftertragtede - og ALLE kurser aftales individuelt, dvs datoer er således ikke faste.

Forløbet arrangeres som 2-dages kurser.  
 

HVEM KAN DELTAGE:
Du kan mindst 18 år, og gerne være kosmetolog, makeupartist, sygeplejerske, frisør el.lign - men vigtigst af alt er at du har et brændende ønske om at skabe det perfekte grundlag, til at blive en af DK's bedste Mikropigmentister.

Mastertrainer Jeanette Albertsen, som er indehaver af Dermalounge, er på få år blevet en af DK's mest benyttede Mikropigmentister,  og hun har mange kendte personligheder i sit kundekartotek.  Hun er selv uddannet i USA af nogle af verdens bedste PMU-artister, og holder hele tiden sin viden ajour med masterclasses og seminar-sessions (fx hos Joyce Ciracuola/Linda Dixon, Rebecca Chung, Branco Babic, Wayne Chi,  Rose Marie Beauchemin mm) og øvrig 1-1 træning rundt omkring i verden med andre førende mikropigmentister i branchen.


Hun vil sikre, at du lærer håndværket på markedets bedste digitale maskiner, at du får al den nødvendige teoretiske viden, og ikke mindst de mest brugbare metoder, for at sikre perfekte optegninger på dine egne kunder.
 

VORES MÅL MED DIG:
Målet er, at vi i Dermalounge er med til at gøre DIG til en af DK's bedste mikropigmentister i fremtiden.

 Markedet i DK er FYLDT af dårligt håndværk, pga ringe uddannelser/kurser i dette fag - og det vil Jeanette være med til at lave om på!!!!

NÆRMERE OPLYSNINGER OM VIP-BASISUDDANNELSEN (1-1) I PERMANENT MAKEUP:

Vi starter ud med at lære grundteknikker osv, over 2 meget intense (og lange) dage – fra kl. 9.00 – 18.00 hver dag.

KURSET INDEHOLDER:

Der trænes i 3D-/strå Øjenbryn (og herunder  også powderbrow/fuldfarve) og High Fashion Ombre bryn. Ønsker du senere at lære eyeliner og læber, kan det købes som et tillægskursus.

Under hele kurset vil Mastertrainer Jeanette Albertsen ikke vige fra din side, og guide/vejlede/coache dig vel igennem alle faser af  dine model-behandlinger, så vi sætter ekstra spot på DIN håndtering, DIN læring og DIT arbejde.

Du lærer historien om mikropigmentering, forskellen på tatovering/mikropigmentering, vi har dialog om bl.a. maskinntyper, klientprofiler og -journaler, kontraindikationer, hygiejne, overordnet farvelære, foto-dokumentation, kundernes aftercare, økonomi og forretningssetup.

Denne træning (teori og praktik) er GULD værd, og enorm lærerigt – og gør dig HELT klar til at øve videre efterfølgende, på egen hånd.

Du er IKKE færdiguddannet efter de første dages grundtræning/teori - men er klar til at dygtiggøre dig videre, i samråd med din Mastertrainer. Dette taler vi meget mere om på selve kurset. Første efter den endelige certificering, er du fuld klar som professionel Mikropigmentist.

MULIGE DATOER?

Alle kurser tilrettelægges med  helt eksklusivt i din egen klinik - du lægger lokaler til, og vi sørger for resten. Du kan være KUN dig selv som deltager, eller du kan tilmelde flere (medarbejdere, kollegaer osv). Max 3 deltagere pr kursus., så det er MAX udbytte og fuld fokus på indlæring.

Alle kurser-datoer aftales individuelt med den tilmeldte klinik. 

KURSUSSTED:

I din egen klinik, beliggende i Danmark.

Kurserne er excl forplejning og drikkelse .

ER MASKINE OSV. INKLUDERET

I kurset er inkluderet alt udstyr til opstart i egen klinik: Digital PMU-maskine, optegningsværktøjer, bedøvelse, nåle (5 stk), efterbehandlingscremer, kuffert og alt nødvendigt skriftligt materiale. Pigmenter er ikke inkluderet i opstartspakken.

DIPLOM

Gennemførelsesdiplom udstedes efter endt kursusforløb.

PRIS:

Pris for grundkursus i egen klinik pr pers.: 34.750,-

Du faktureres ad 2 omgange, 1. rate ved tilmelding er 2500,- + moms for at sikre din plads, og anden rate er restbeløbet, som opkræves 6-8 uger før kursusstart.

MULIGHED FOR FINANSIERING/AFBETALING?

Vi tilbyder finansiering for hele eller en del af beløbet gennem vores samarbejdspartner SparXpres, hvor du selv aftaler lånebeløb, antal måneder, afdrag osv direkte. Se direkte link under punktet 'PMU Uddannelsesforløb 2019'.

STØTTE OG SUPPORT EFTER KURSET?

I tiden efter dit kursus aftaler vi et feedback-forløb på dit eget billedemateriale, så du hele tiden får forbedret dine teknikker og få trænet dit øje for hvad den bedste optegning skal indeholde. Du kan til enhver tid tilkøbe ekstra træning, efter dit behov. 

CERTIFICERING / EKSAMEN

Eksamen/certificering kan tilkøbes (2900,-), når du hjemme har haft 25 livemodeller, med tilfredsstillende resultater, igennem dine hænder, og har tilstrækkelig billed-dokumentation (før/efter) for dette, som din Mastertrainer har godkendt.

Eksamen foregår i Dermalounge’s klinik i  Næstved.

 Til denne eksamen skal du egenhændigt udføre 1 PMU-behandling på en live-model som Dermalounge vælger. Certificeringen foregår indenfor en givet tidsramme og indeholder kvalitetskrav, som du selvfølgelig oplyses om i forbindelse med dit kursus.

 Du modtager skriftlig feedback for din præstation og dit resultat – og består du med tilfredsstillende resultat,  udsteder vi et Certifikat som Cert. Dermalounge Mikropigmentist.

 Består du ikke, har du mulighed for et ekstra forsøg (2900,-), når du har haft yderligere 10 modeller med tilfredsstillende resultat (med billededokumentation før/efter) i egne hænder, i din egen klinik.

 Denne ekstra eksamen foregår ligeledes i en af Dermalounge’s klinikker.

TILLÆGSKURSER

Tillægskurser i Permanent Makeup fx:

* 'Microblading'

* 'Hybridbryn',

* 'High Fashion Ombrebryn'

* 'Avanceret Eyeliner',

* ’Læber’

* ’Farvemæssig rekonstruktion af brystvorter (på brystopererede kvinder)’ 

- kan tilkøbes for vores egne kursister, der har gennemgået vores grunduddannelse (1 dag pr emne).

Kontakt os for priser og datoer.

MULIGHED FOR FÆLLES ØVE-/TRÆNINGSDAGE

Fælles øve-/træningsdage tilbydes endvidere ad hoc til gamle elever. Vi finpudser teknikker, og deler viden indbyrdes - og netværker til alles fordel. Priser og dage for dette sammensættes efter behov - og foregår altid i vores klinikker i Kbh eller Næstved, og prisen oplyses når dagene er arrangeret. 

Kontakt Dermalounge for flere oplysninger.

Alle priser er excl. Moms.

VIP Basisuddannelse (1-1) har følgende opdeling:

TIDSMÆSSIG OPDELING PÅ DE AFTALTE DAGE

2-dages kursus (begge dage 09-18 - kan også foregå i en weekend)

KURSUS-INDHOLD

Teori Mikropigmentering + Praktisk øvelse: 3D-/strå Øjenbryn + herunder fuldfarve. Også den meget populære High Fashion Ombre bryn lærer du på dette kursus (kan evt udskiftes med Eyeliner, hvis du ønsker det).

 Teoretisk viden om mikropigmentering, mikropigmentering kontra tatovering, viden om hud, hudsygdomme, kontraindikationer, allergier og hygiejne. Læren om farver, introduktion til maskine og nåle, opmålings- og optegningsteknikker og de forskellige typer af behandlinger. Dialog om prissætning af behandlinger, tidsforbrug, nødvendige forsikringer og serviceniveau. Forretningssetup, og dialog om indretning osv.

Vi laver praktisk træning på fx kunstskind, dukkehoveder og træning på modeller (fx som kombibehandling med din Mastertrainer). 

Afslutning med Q & A og evaluering samt input til dit videre træningsforløb, samt krav til certificering.

Vi tilbyder dig i månederne efter dit kursus, og indtil du er klar til certificering, coaching og sparring på dit billedmateriale (som vi konkret aftaler på kurset) - og du kan endvidere tilkøbe yderligere personlig træning, hvis du har behov for det.

HVORDAN MELDER JEG TIL?

Tilmelding og flere oplysninger hos Dermalounge att Jeanette på klinikdermalounge@gmail.com eller

på tlf. 6078 2023.