Efteruddannelse for øvede DERMALOUNGE PMU-artister

Vi laver special- og tillægskurser i alle typer af permanent makeup: 3d strå, powder, fuldfarve, High Fashion Ombre, og tillige eyeliner + læber. Også hårpigmentering, ar-camouflage, aerola og needling-behandlinger underviser vi i.

Kontakt os for nærmere informationer!

 

lige nu har vi sat 2 faste specialkurser op i Skønhedshuset i Næstved

for at sikre din efteruddannelse og styrke dine kompetencer indenfor faget

- for du skal selvfølgelig introduceres for

og trænes i de nyeste trends og metoder på markedet.

Kurset er forbeholdt Micropigmentister, som er grunduddannet hos Dermalounge - men er du grunduddannet andre steder, så kontakt os for de konkrete muligheder for dig.

Lige nu taler markedet KUN om High Fashion Ombre Bryn og High Fashion Ombre Læber.

Så meld dig til, og få udvidet dine kompetencer med disse optegningsmetoder, så du kan tilbyde dine kunder disse trendy behandlinger.

Begge metoder er meget in ude i den store verden lige nu - og derfor tilbydes du nu disse kurser hos Dermalounge, så du er med i front.

High Fashion Ombre Bryn

- har et ekstremt blødt powder-look med den fineste og blødeste skyggefarve, og har samtidig helt bløde og douche kanter, som efter endt heling fremstår SÅ flotte i udtrykket, og super naturlige. Disse bryn spåes helt at ville afløse 3D-/strå-bryn, og samtidig gi' de lidt 'gammeldags' powder-/fuldfarvebryn totalt baghjul.

High Fashion Ombre Læber

- er smukke special-optegninger på læberne, som giver en illusion af fylde og puffiness. Optegnes oftest i de helt naturlige farver, og som fx også med en kombi af 2 komplimeterende farver. På denne måde får dine kunder de flotteste indrammede læber, med masser af karakter.

I udlandet har disse metoder overtaget en stor del af bryn- og læbebehandlingerne på PMU-markedet - så følg med på bølgen, og få opdateret dine kompetencer.

Du kan vælge at tage et eller begge kurser - se priser og mulige tidspunkter længere nede i dette opslag.

----------------------

Kursus - High Fashion Ombre Bryn

Bløde, skønne bryn, med den perfekte markering, de fineste douche kanter (absolut ingen skarphed, som ved traditionelle helfarvebryn) og optimal farvemætning.

Kurset varer 1 dag, og indeholder læring af metode, demonstration på livemodel (mastertrainer), Q&A samt træning på livemodel (1 stk pr deltager).

Der udstedes diplom for gennemført kursusforløb.

Pris: 11.000,- (excl. moms)

Kursusdatoer sættes op efter aftale, sædvanligvis 1 forløb pr måned. Alle dage fra 10-16.

Kursus - High Fashion Ombre læber

Den specielle metode, som udføres med specialteknik og afmålt tryk/dybde, giver de smukkeste læbeoptegninger.

Vi kan kombinere farverne (eller bruge blot en enkelt), til at skabe det eftertragtede bløde og indbydende læbelook.

Kunderne eeeeelsker det....!

Kurset varer 1 dag, og indeholder læring af metode, demonstration på livemodel (mastertrainer), Q&A samt træning på live-model (1 stk pr deltager).

Pris: 11.000,- (excl. moms)

Kursusdatoer sættes op efter aftale, sædvanligvis 1 forløb pr måned. Alle dage fra 10-16:

Tilmelding direkte til Jeanette på tlf. 60782023. Og du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning, spørgsmål o.lign.

På gensyn......:-)